Краколіне

Приготування тіста (краколіне) CRAQUELINE
для заварних тістечок за иноваційними технологіями. Для тіста беруть такі інградіенти: Масло вершкове 55 грамів Цукор 55 грамів Барвнік 2 грами Борошно 50 грамів Кількість тіста приблизно на 15-20 заварніх тістечок залежно від розміру. Цукор з маслом ретельно перемішують потім додають барвнік, теж перемішують. Наприкінці додають борошно. Тісто замотують в харчову плівку та кладуть в холодильник на 30-40 хвилин. Потім тісто дістають з холодильника і розкачують на пергаментному папері дуже тонко до 1мм. Розкачене тісто кладемо до морозильної камери до повної заморозки. Після заморажування з тіста роблять заготовки круглої форми потрібного розміру. Після того як ми відсадимо заготовки заварного напівфабрикату на листи змащені рослинним жиром, зверху на заготовки ми кладемо круглі заготовки з тіста (краколіне) CRAQUELINE. Потім заготовки випікаемо до готовності спочатку при температурі 210С, потім при температурі 190С.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Прісний шаровий напівфабрикат

Валовани