Тест


                                     ТЕСТОВЕ  ЗАВДАННЯ
Прізвище Ім`я_____________________________________________________________

1.Температура випікання прісного шарового напівфабрикату?                            __________________            
2.Якіа сировина входить до складу прісного шарового напівфабрикату?________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
3.Яке повинно бути масло чи маргарин для приготування прісного шарового напівфабрикату?______________________________________________________________________________________________________________________
4.Що треба додати до масла чи маргарину  при приготуванні його до прошаровування тіста?_____________________________________________________________
5.Яка температура повинна бути у холодильнику при приготуванні прісного шарового напівфабрикату?___________________
6. Скільки разів можна розморожувати прісне шарове тісто?________________________
7.Для чого у деяких рецептурах прісного шарового тіста  додають горілку? ______________________

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Прісний шаровий напівфабрикат