Прісний шаровий напівфабрикат можливі дефекти та причини виникнення Можливі дефекти Причини виникнення Шарове тісто при прокачуванні рветься Використали борошно зі слабкою клейковиною, недостатня кількість кислоти в тісті, довго охолоджували прошароване тісто(маргарин затвердів), тісто розкачували у різних напрямках із надмірним фізичним зусиллям, поверхня тіста завітрилася Шаровий напівфабрикат з малим підйомом, шари товсті і злиплися Тісто при прокачуванні рвалося, підвищена температура тіста і приміщення де воно готувалося, надмірна кількість прокачування, низька температура випікання Шаровий напівфабрикат деформований Тісто виклали на сухі листи, тісто не витримували перед випіканням, надлишок кислоти і солі в тісті Шаровий напівфабрикат з нерівномірним підйомом, має пухирі на поверхні Нарізали тісто тупим ноже...
Комментарии
Отправить комментарий