Завдання для груп №: 12, 17, 36, 37 Тема яку ми вивчаемо: ХОЛОДИЛЬНЕ УСТАТКУВАННЯ Підручник: Устаткування підприемств громадського харчування Н.П. Саенко , Т.Д. Волошенко ст.275-281 Прочитати та зробити конспект ЛЕКЦІЯ ХОЛОДИЛЬНЕ УСТАТКУВАННЯ Загальні відомості про охолодження харчових продуктів Розвиток підприємств громадського харчування різних форм власності, розширення асортименту продукції, яку вони виготовляють, виробництво харчових продуктів та напівфабрикатів високого ступеня готовності потребує поліпшення температурних умов під час їх виробництва, транспортування та зберігання. Дотримання температурних умов можливе з використанням холоду. Головною умовою високої рентабельності підприємств громадського харчування є правильна організація зберігання харчових продуктів. При цьому особливу увагу необхідно приділяти продуктам, які швидко псуються (м'ясо, молоко, масло, вироби з них тощо). У звичайних умовах вони шви...
Популярные сообщения из этого блога
Завдання для груп №12,17,36,37 Лекція та контрольні запитання Загальні правила експлуатації холодильного устаткування Холодильне устаткування закріплюється наказом директора підприємства за певним робітником, який стежить за його правильною експлуатацією та технічним станом. Холодильне устаткування установлюють у приміщенні, в якому є вентиляція і температура повітря не перевищує 35 °С, на мінімальній відстані від стін або іншого устаткування не менш як 100 мм і так, щоб на нього не падали прямі сонячні промені Перед початком роботи перевірити чистоту устаткування та його справність зовнішнім оглядом та вмиканням холодильної машини. Не дозволяється користуватись обладнанням за відсутності заземлення, огородження обертових частин машини, кожухів електричних приладів, з несправними приладами автоматики, дверними затворами, нещільним приляганням дверей до дверного прорізу, у разі виникнення (в момент увімкнення машини) зайвого шуму, стукан...
Прісний шаровий напівфабрикат
Прісний шаровий напівфабрикат Можливі дефекти Причини виникнення Шарове тісто при прокачуванні рветься Використали борошно зі слабкою клейковиною, недостатня кількість кислоти в тісті, довго охолоджували прошароване тісто(маргарин затвердів), тісто розкачували у різних напрямках із надмірним фізичним зусиллям, поверхня тіста завітрилася Шаровий напівфабрикат з малим підйомом, шари товсті і злиплися Тісто при прокачуванні рвалося, підвищена температура тіста і приміщення де воно готувалося, надмірна кількість прокачування, низька температура випікання Шаровий напівфабрикат деформований Тісто виклали на сухі листи, тісто не витримували перед випіканням, надлишок кислоти і солі в тісті Шаровий напівфабрикат з нерівномірним підйомом, має пухирі на поверхні Нарізали тісто тупим ножем чи виїмками, ...
Цуркан Алина группа 36
ОтветитьУдалитьс видео ознакомлена
Видеоматериал просмотрен! Спасибо!
ОтветитьУдалитьСобко Лилия группа номер 36
Демчук Анна группа 36 с видео ознакомлена
ОтветитьУдалитьДжулиф Марина 36 гр. с видео ознакомлена
ОтветитьУдалитьВидео материал просмотрел , Павлов Алексей,группа 12
ОтветитьУдалитьС видео материалом ознакомлена
ОтветитьУдалитьБелая Елена
Группа 37
Ознакомлена. Чилей 36 група
ОтветитьУдалитьЭтот комментарий был удален автором.
ОтветитьУдалитьС материалом видеоролика ознакомлен.
ОтветитьУдалитьЛичикаки Валентин
Группа №37
Видеоматериал просмотрен. Спасибо.
ОтветитьУдалитьПалий Аня, 17 группа.
Видеоматериал посмотрел, Лавренчук Максим , 12 группа
ОтветитьУдалитьВидеоматериал посмотрела Лук’янчук Єва група 12
ОтветитьУдалитьВідеоматеріал переглянула
ОтветитьУдалитьСаргсян Каріна група 12
З відеоматеріалом ознайомлена Манюк Лілія 12 група
ОтветитьУдалитьЗ відеоматеріалом ознайомлена Філіппова Аміна 12 група
ОтветитьУдалить
ОтветитьУдалитьС материалом лекции ознакомлена Волошина Валерия 37
пасибо большое) Конспект уже записала.
ОтветитьУдалитьФилодорова Валерия 12 группа
Группа 37
ОтветитьУдалитьБурлака Дмитрий
С лекцией ознакомлен
Видео просмотрел
ОтветитьУдалитьЧерненко Александр
Группа 37
Видео глянул,с информацией ознакомлен, Никита Гридасов,группа №37.
ОтветитьУдалитьКадушник Иван
ОтветитьУдалить36 группа
Все записал, прочел.
З відео ознайомлена
ОтветитьУдалить36 група
Косовськая Дария
Харченко Анастасия группа 36 с видео ознакомлена
ОтветитьУдалитьС видео материалом ознакомлена
ОтветитьУдалитьКирякова Алина группа 37
С материалом ознакомлен
ОтветитьУдалитьКолосовский Александр 37
С материалом ознакомлен . 37 группа Сидоров Максим
ОтветитьУдалитьНєдєлько Юлія група№36
ОтветитьУдалитьІз темою ознайомлена
Відео переглянув, Ільїн Богдан 12 група
ОтветитьУдалитьВідео переглянув, Наголович Влад група 37
ОтветитьУдалитьС материалом ознакомлена
ОтветитьУдалитьЧернец Екатерина, 12 группа
С материалом ознакомлена ученица 36 группы Мирошниченко Анна
ОтветитьУдалить