ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО
Завдання для груп №: 12, 17, 36, 37 Тема яку ми вивчаемо: ХОЛОДИЛЬНЕ УСТАТКУВАННЯ Підручник: Устаткування підприемств громадського харчування Н.П. Саенко , Т.Д. Волошенко ст.275-281 Прочитати та зробити конспект ЛЕКЦІЯ ХОЛОДИЛЬНЕ УСТАТКУВАННЯ Загальні відомості про охолодження харчових продуктів Розвиток підприємств громадського харчування різних форм власності, розширення асортименту продукції, яку вони виготовляють, виробництво харчових продуктів та напівфабрикатів високого ступеня готовності потребує поліпшення температурних умов під час їх виробництва, транспортування та зберігання. Дотримання температурних умов можливе з використанням холоду. Головною умовою високої рентабельності підприємств громадського харчування є правильна організація зберігання харчових продуктів. При цьому особливу увагу необхідно приділяти продуктам, які швидко псуються (м'ясо, молоко, масло, вироби з них тощо). У звичайних умовах вони швидко псуються і стають неприда
Видео посмотрел , Лавренчук Максим 12 группа
ОтветитьУдалитьВидео посмотрела Лук’янчук Єва 12 група
ОтветитьУдалитьВидео просмотрела
ОтветитьУдалитьПроняева Алёна 17гр
Видео материал просмотрел Павлов Алексей группа 12
ОтветитьУдалитьОзнакомленна 37 Кирякова
ОтветитьУдалитьТкач Слава група 37
ОтветитьУдалитьВидео посмотрел, группа 12, Витюк Павел
ОтветитьУдалитьВидео просмотрел Гуржин Станислав группа 36
ОтветитьУдалитьВидео просмотрел. Черноморченко Илья группа 37
ОтветитьУдалитьВидео просмотрела ученица 36 группы Мирошниченко Анна
ОтветитьУдалить