Тест для гр №12, 17, 36,37
Тест
Устаткування підприемств харчування
1.В пароконвекційних печах температуру всередині
продукту визначають за допомогою:
1. таймера
2. термощупа
3. перемикача
2.В збивальних машинах планетарний механізм забезпечує:
1. рух діжі навколо своєї осі
2. рух збивального органу навколо осі
3. рух збивального органу навколо своєї осі і
навколо діжі
3. Відстань між збивальним органом і дном бака
збивальної машини має бути:
1. 5 мм
2. 10 мм
3. 50 мм
4.Який пристрій призначений для автоматичного регулювання і підтримки
температури у жаровій шафі.
1. пакетний перемикач;
2. терморегулятор;
3 регулювальний вентиль.
5. Що є робочим органом машини для розкачування тіста.
1. місильний важіль з лопаттю;
2. змінні решітчасті вставки;
3. два металевих вали.
6.Де утворюється «холодна зона» у фритюрниці промисловій
1. над тенами;
2. під тенами;
3. на межі поділу тенів.
7. Вказати види машин в
яких робочий орган виконує планетарний
рух:
1. тістомісильні та тісторозкачувальні
машини;
2. збивальні машини;
3. машини для просіювання борошна.
8. Випарник компресійної
холодильної машини призначений для:
1. кипіння холодильного агенту;
2.
стискання;
3.
охолодження.
9.Що підвищує тиск холодильного
агенту:
1. випарник;
2. компресор;
3. ресивер.
10. Які пристрої підтримують
заданий тепловий режим в плиті.
1. пакетні перемикачі, терморегулятор;
2. терморегулятор;
3. пакетні перемикачі.
Комментарии
Отправить комментарий