Тест для гр №12, 17, 36,37


Тест
Устаткування підприемств харчування

1.В пароконвекційних печах температуру всередині продукту визначають за допомогою:
1.       таймера
2.       термощупа
3.       перемикача

2.В збивальних машинах планетарний механізм забезпечує:
1.       рух діжі навколо своєї осі
2.       рух збивального органу навколо осі
3.       рух збивального органу навколо своєї осі і навколо діжі

3. Відстань між збивальним органом і дном бака збивальної машини  має бути:
1.       5 мм
2.       10 мм
3.       50 мм

4.Який пристрій призначений для автоматичного регулювання і підтримки температури у жаровій шафі.
      1.  пакетний перемикач;
      2.  терморегулятор;
      3   регулювальний вентиль.

5. Що є робочим органом машини для розкачування тіста.
      1.  місильний важіль з лопаттю;
      2.  змінні решітчасті вставки;
      3.  два металевих вали.
6.Де утворюється «холодна зона» у фритюрниці промисловій
      1.  над тенами;
      2.  під тенами;
      3.  на межі поділу тенів.
7. Вказати види машин в яких робочий орган  виконує планетарний рух:
      1. тістомісильні та тісторозкачувальні машини;
      2. збивальні машини;
      3. машини для просіювання борошна.
            8. Випарник компресійної холодильної машини призначений для:
1. кипіння холодильного агенту;
       2. стискання;
       3. охолодження.
            9.Що підвищує тиск холодильного агенту:
1. випарник;
2. компресор;
3. ресивер.

             10. Які пристрої підтримують заданий тепловий режим в плиті.
1. пакетні перемикачі, терморегулятор;
2. терморегулятор;
3. пакетні перемикачі.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Прісний шаровий напівфабрикат